Combinatul de la Slobozia are toate avizele pentru a funcționa, îi mai trebuie materie primă

2
amoniac şi îngrăşăminte
- Reclamă -

Combinatul Chimic din Slobozia este pregătit pentru producție. repornit, pornit, combinatul suferă din cauza lipsei de materie primă. Luna aceasta a fost reluată producția de azotat de amoniu, dar de câteva zile s-a oprit, fiind căutate surse de materie primă.

 

 

Platforma industrială este în prezent a societății NITRAMONIA BC, actuala denumire a societății Popasul Trebeș, firma din județul Bacău care anul trecut a plătit 124 milioane de lei pentru achiziția singurului Combinat Chimic din județul Ialomița.

Firma și-ar putea extinde capacitatea de producție și pentru uree, însă are nevoie de un sprijin din partea autorităților în ceea ce privește prețul gazului, materie primă folosită pentru producția îngrășămintelor chimice.

Creș­terea capaci­tății de producție ar permite societății să crească numărul angajaților cu încă 200. În prezent, în cadrul Com­binatului NITRAMONIA BC Slobozia își desfășoară activitatea 450 de salariați.

- Reclamă -

Botoșani: 20 de hectare de vegetaţie uscată au ars în urma a 13 incendiii

- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Combinatul Chimic din Slobozia este pregătit pentru producție. repornit, pornit, combinatul suferă din cauza lipsei de materie primă. Luna aceasta a fost reluată producția de azotat de amoniu, dar de câteva zile s-a oprit, fiind căutate surse de materie primă.     Platforma industrială este… Cititi mai multe aici: Combinatul de la Slobozia are toate avizele pentru a funcționa, îi mai trebuie materie primă […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.