Comisia Europeană a rambursat României 79,06 milioane de euro, cheltuielile cu ajutorul fermierilor

2
agricultura afaceri
- Reclamă -

Comisia Europeană a rambursat, miercuri, României suma de 79,06 milioane de euro, care reprezintă cheltuielile efectuate de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) în iunie 2022.

 

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), cheltuielile sunt aferente plăţilor directe şi au fost plătite fermierilor.

O linie ferată cu ecartament larg a fost redeschisă în Portul Galați pentru trenurile din Ucraina

APIA continuă autorizarea la plată, in conformitate cu termenele prevăzute în regulamentele comunitare şi în legislaţia naţională în vigoare, precizează MADR.

- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Comisia Europeană a rambursat, miercuri, României suma de 79,06 milioane de euro, care reprezintă cheltuielile efectuate de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) în iunie 2022.   Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale… Cititi mai multe aici: Comisia Europeană a rambursat României 79,06 milioane de euro, cheltuielile cu ajutorul fermierilo… […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.