Cora se vinde la Carrefour dacă vrea ”concurența”

3
carrefour stand carne
- Reclamă -

Acum suntem siguri că nu mai sunt zvonuri, despre preluarea magazinelor Cora de către Carrefour. Grupul francez Louis Delhaize a decis vânzarea Cora România către grupul Carrefour dar procesul de vânzare trebuie să fie validat de autorităţile competente din domeniul concurenţei.

Potrivit Louis Delhaize, este de aşteptat ca schimbarea controlului asupra Cora România să intre în vigoare din a doua jumătate a anului 2023.

„În condiţiile unei pieţe de retail europene aflate într-un proces de transformare, Louis Delhaize continuă să-şi analizeze strategic operaţiunile sale pentru a avea în vedere cele mai bune opţiuni de dezvoltare a diverselor entităţi ale grupului. În acest sens, a fost evaluată activitatea din România şi grupul a ajuns la concluzia că magazinele Cora vor avea un potenţial mai mare prin integrarea într-un alt grup de retail prezent deja la nivel local. În acest context, Louis Delhaize a decis vânzarea businessului Cora România grupului Carrefour”, se arată într-un comunicat al Louis Delhaize.

Vezi și Pietrișul decorativ – soluția ieftină pentru decorarea grădinii și curții

Cora România are circa 2400 de angajaţi şi o reţea formată din 10 hipermarketuri, 8 magazine Cora Urban, precum şi servicii de e-commerce, logistică şi servicii centrale.

„Suntem mândri de performanţa din ultimii ani a echipelor noastre din România şi ne bucură faptul că putem să dăm o dinamică nouă acestor magazine şi angajaţilor Cora România. Părăsim ţara cu emoţie, dar suntem totodată încrezători că această activitate va continua şi se va dezvolta”, a declarat Pierre Bouriez, director general Louis Delhaize Group.

Grupul francez Carrefour este unul dintre cei mai mari retaileri din Europa.

- Reclamă -
- Reclamă -

3 comentarii

  1. […] Acum suntem siguri că nu mai sunt zvonuri, despre preluarea magazinelor Cora de către Carrefour. Grupul francez Louis Delhaize a decis vânzarea Cora România către grupul Carrefour dar procesul de vânzare trebuie să fie validat de autorităţile competente din domeniul concurenţei. Potrivit Louis Delhaize, este… Cititi mai multe aici: Cora se vinde la Carrefour dacă vrea ”concurența” […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.