Daea: în fiecare an aducem de la UE 3 miliarde de euro

4
Petre Daea
- Reclamă -

Aproximativ trei miliarde de euro din bugetul Uniunii Europene sunt alocaţi, anual, pentru agricultura din România, a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

 

Prezent în judeţul Botoşani pentru a promova oportunităţile de finanţare prin Planul Naţional Strategic 2023-2027, Daea a precizat că banii europeni sunt strict necesari pentru a acoperi nevoile financiare ale fermierilor, care primesc subvenţii.

„În fiecare an în România aducem de la Uniunea Europeană în jur de trei miliarde de euro, iar în primele luni ale anului, până la data de 4 februarie, am adus aproape 1,6 miliarde de euro, bani care au intrat în bugetul ţării şi care pot fi valorificaţi, ştiindu-se că ei au fost atribuiţi pentru agricultură”, a afirmat Daea.

Răzvan Fodor și Domeniile Ostrov: Întâlnire pe meleaguri Dobrogene

Comisia Europeană a aprobat, pe 7 decembrie 2022, Planul Naţional Strategic 2023-2027 al României prin care fermierii români şi agricultura românească vor beneficia de 15,83 miliarde de euro.

- Reclamă -

4 comentarii

  1. […] Aproximativ trei miliarde de euro din bugetul Uniunii Europene sunt alocaţi, anual, pentru agricultura din România, a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.   Prezent în judeţul Botoşani pentru a promova oportunităţile de finanţare prin Planul Naţional Strategic 2023-2027, Daea a precizat că… Cititi mai multe aici: Daea: în fiecare an aducem de la UE 3 miliarde de euro […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.