Răzvan Fodor și Domeniile Ostrov: Întâlnire pe meleaguri Dobrogene

6
- Reclamă -

Domeniile Ostrov este numele unei case de vinuri tinere. Scopul vinului Domeniile Ostrov este acela de a surprinde degustătorul prin prospețimea vinurilor. 

Istoria locului și istoria vinului și a viței-de-vie din această regiune nu pot fi considerate ca fiind două aspecte diferite. Izvoarele arheologice ne-au arătat faptul că, încă de acum cel puțin 3000 de ani, regiunea cunoscută astăzi ca fiind Ostrovul a fost sinonimă cu viticultura și, implicit, cu vinificația. De-a lungul timpului, sub diferite forme, la Ostrov s-a făcut vin.

Majoritatea podgoriilor au un farmec aparte și implicit o tradiție istorică, așa cum o demonstrează Domeniile Ostrov. Centrul viticol Ostrov este situat în sud-vestul județului Constanța, de-a lungul malului drept al Dunării, pe o lungime de 30 km, și este mărginit la sud de frontiera cu Bulgaria.

Relieful, hidrografia și climatul zonei contribuie la formarea unui rod generos și a unui vin special. Ostrovul este atestat documentar ca fiind una dintre cele mai vechi zone viticole din tara, fiind menționate avantajele reliefului și climatului pentru cultivarea viței-de-vie.

Citește și: https://casoteca.ro/domeniile-ostrov-afacerea-de-familie-care-culege-roadele-investitiei-in-calitate/

- Reclamă -

Domeniile Ostrov de la vie la tehnologie

Investițiile din ultimii ani în tot ce înseamnă Domeniile Ostrov, de la vie la tehnologii de ultimă generație, se ridică la peste 40 de milioane de euro.

Compania deține un areal viticol de 1.300 de hectare în județul Constanța, DOC Oltina și IG Terasele Dunării, iar principalele branduri vândute în HORECA și retail sunt: Legio, Ritual, Magnum Cuve Rose, Wine for Black Angus, Naiada, NOE, JOC, Art Folclor-Cocoș, Istros și Vinăria Ostrov.

Cu aceste vinuri, Domeniile Ostrov a luat de-a lungul timpului zeci de medalii de aur, argint și bronz la cele mai mari concursuri internaționale de profil.

Vezi aici ofertă vin NAIADA: https://www.domeniileostrov.ro/collections/black-friday/products/bax-naiada-cuvee-rose-6-sticle

Gama de vinuri Naiada, o poveste de la Domeniile Ostrov

O poveste a Naiadelor Dunării ce se regăsește în fiecare strop al vinurilor Domeniilor Ostrov.

Dacă vă întrebați ce sunt Naiadele, ei bine trebuie să știți că ele erau nimfele apelor dulci. Se spune că o Naiadă era strâns legată de corpul său de apă, iar dacă un pârâu seca, Naiada sa murea.

Apele unde existau Naiade erau considerate deținătoare de puteri excepționale, motiv pentru care grecii antici le adorau. În prezent, se spune că Naiada este născută din vise și legende, că este înzestrată cu har profetic și este purtătoare a tinereții veșnice.

Asemenea Naiadelor, vinurile din această gamă sunt seducătoare, te ademenesc de la prima înghițitură și sigur vei vrea să le deguști din nou și din nou.

Vezi aici ofertă vin NAIADA: https://www.domeniileostrov.ro/products/bax-naiada-feteasca-neagra-6-sticle

Răzvan Fodor a ales Domeniile Ostrov

Răzvan Fodor (n. 22 iunie 1975, București) este un solist, actor român și prezentator al show-ului matrimonial „Burlacul”, de la Antena 1. În perioada 2000–2006 a activat în cadrul formației Krypton. Acesta a câștigat în 2020 cunoscutul reality-show ,,Asia Express” împreuna cu colegul său Sorin Bontea.

Iar acum a ales să meargă pe meleagurile dobrogene, acolo unde Domeniile Ostrov are podgoriile. Iată un spot cu Răzvan Fodor la Domeniile Ostrov:

- Reclamă -

6 comentarii

  1. […] Domeniile Ostrov este numele unei case de vinuri tinere. Scopul vinului Domeniile Ostrov este acela de a surprinde degustătorul prin prospețimea vinurilor.  Istoria locului și istoria vinului și a viței-de-vie din această regiune nu pot fi considerate ca fiind două aspecte diferite. Izvoarele arheologice ne-au… Cititi mai multe aici: Răzvan Fodor și Domeniile Ostrov: Întâlnire pe meleaguri Dobrogene […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.