Daea nu recomandă micilor fermieri raţionalizarea apei

3
- Reclamă -

Ministrul nominalizat al Agriculturii, Petre Daea, a declarat că nu recomandă micilor fermieri raţionalizarea apei, argumentând că „cu hrana nu-i de joacă”.

 

Întrebat, la finalul Comitetului Politic Naţional al PSD, dacă le va recomanda micilor fermieri să folosească apa cu mai multă atenţie, Daea a arătat că nu poate face acest lucru.

„Eu nu pot face asta, şi să fim bine înţeleşi. Planta nu poate trăi fără apă, este factorul vital. Legumicultorii pun aceste culturi în zone sigure de apă. Nu-şi permite nici un legumicultor să planteze vreo legumă undeva dacă nu are sursă de apă. (…) Cu hrana nu-i de joacă. Aici nu ne jucăm de-a asigurarea hranei, de aceea le transmit fermierilor să-şi folosească resursele de care beneficiază în zona respectivă”, a explicat Daea.

Comisia Europeană: 100 de milioane de euro pentru a sprijini regenerarea pădurilor din România

El i-a îndemnat pe agricultori să irige, să folosească toate sursele de apă pe care le au la îndemână, în aşa fel încât să realizeze producţia pentru care au investit, iar toată populaţia să se hrănească cu produse româneşti.

- Reclamă -
- Reclamă -

3 comentarii

  1. […] Ministrul nominalizat al Agriculturii, Petre Daea, a declarat că nu recomandă micilor fermieri raţionalizarea apei, argumentând că „cu hrana nu-i de joacă”.   Întrebat, la finalul Comitetului Politic Naţional al PSD, dacă le va recomanda micilor fermieri să folosească apa cu mai multă atenţie, Daea… Cititi mai multe aici: Daea nu recomandă micilor fermieri raţionalizarea apei […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.