Dăncilă îi cere lui Daea să anuleze ordinul privind creșterea porcilor

1

Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Petre Daea, la începutul şedinţei de Guvern, să revină asupra ordinului prin care a decis că fermierii pot creşte cel mult de cinci porci fără înscriere în Registrul Comerţului.

”Domnule ministru, este foarte bine că avem aceste subvenţii la timp, însă, în acelaşi timp, am să vă rog să reveniţi asupra ordinului pe care l-aţi dat în legătură cu stabilirea dimensionării tipurilor de exploataţii de suine pe teritoriul României. Eu cred că trebuie să avem grijă de oamenii care au ferme mici şi să îi încurajăm. Vă rog să anulaţi ordinul, să revenim la ce aveam înainte şi, bineînţeles, vom face o analiză referitor la acest aspect”, a declarat Viorica Dăncilă.

Dăncilă a anunţat, vineri, că se vor acorda şi în 2019 subvenţii pentru motorina folosită în agricultură şi acvacultură, fiind alocată suma de 585 de milioane de lei.

 

Citește și: Sume infime virate în conturi de APIA: fermierii cred că e manevră ca băncile să ia comisioane

un comentariu

  1. […] Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Petre Daea, la începutul şedinţei de Guvern, să revină asupra ordinului prin care a decis că fermierii pot creşte cel mult de cinci porci fără înscriere în Registrul Comerţului. ”Domnule ministru, este foarte bine că avem aceste subvenţii la… Cititi mai multe aici: Dăncilă îi cere lui Daea să anuleze ordinul privind creșterea porcilor […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here