Domeniile Ostrov exportă în Germania, China, Coreea, Belgia și Franța

1
Oana Belu, Domeniile Ostrov
- Reclamă -

Domeniile Ostrov au reușit să înregistreze în primul semestru al anului 2022 vânzări de 20 de milioane de lei, în creștere cu 7% față de aceeași perioadă din 2021 și trebuie spus că o parte din producție merge la export.

„Nu prea ne-am întâlnit anul acesta cu ploile de vară mult dorite, dar față de alte locuri am reușit să găsim soluții, precum irigațiile. Avem acum aproape 90% din plantații irigate, astfel că acum stăm liniștiți. Însă, acest lucru ne ustură puțin la factură, consumăm mult curent și în ziua de astăzi e o problemă. Deci trebuie neapărat să ne creștem profitabilitatea pentru a putea să compensăm aceste creșteri de prețuri”, a declarat la Profit News TV, Oana Belu, președinte Domeniile Ostrov.

Vezi aici vinurile de la Domeniile Ostrov: https://www.domeniileostrov.ro/products/bax-naiada-cuvee-rose-6-sticle

„Avem o producție foarte bună. Este una dintre cele mai mari podgorii de vin din Europa, suntem în primii 5 producători. 2022 a fost pentru noi un an în care am scos mai multe game de vinuri pentru HoReCa, deci încercăm să ne repliem. Avem și 300 de hectare de pomi fructiferi”, a mai adăugat Oana Belu

 

Domeniile Ostrov lider pe segmentul vinului rose de calitate

 

Trebuie precizat că aproximativ 10% din producție merge către export, atât vin îmbuteliat, cât și vin vrac. Exporturile sunt în Germania, China, Coreea, Belgia și Franța.

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Domeniile Ostrov au reușit să înregistreze în primul semestru al anului 2022 vânzări de 20 de milioane de lei, în creștere cu 7% față de aceeași perioadă din 2021 și trebuie spus că o parte din producție merge la export.     „Nu prea ne-am… Cititi mai multe aici: Domeniile Ostrov exportă în Germania, China, Coreea, Belgia și Franța […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.