Expozanți din 25 de țări la cea de-a șaptea ediție a GastroPan

0
Gastropan
- Reclamă -

GastroPan, cea mai mare expoziție autohtonă de panificație, cofetărie și HoReCa revine cu o gamă extinsă de soluții și tehnologii pentru afacerile din domeniu, dar și cu numeroase programe, concursuri și demonstrații pentru toate gusturile în perioada 7-9 aprilie 2016 la Târgu Mureș.

Tehnologia, arta și inovația își dau întâlnire la Centrul Expo President, unde timp de 3 zile se va desfășura ediția a șaptea a expoziției GastroPan, eveniment al cărui amploare se reflectă și în cifre: peste 130 de expozanți din 25 țări, 3 săli expoziționale totalizând peste 7.000 mp, demonstrații culinare, sute de brutari, cofetari și bucătari întrecându-se pentru cele mai inovatoare și originale produse.

Cei peste 20.000 de vizitatori așteptați sunt atât specialiști și antreprenori din sector, cât și oameni pasionați, dornici de a investi în domeniu. Organizatorii au avut grijă ca în fiecare zi expoziția să ofere suficiente atracții pentru vizitatori. Astfel, joi, 7 aprilie, în prima zi a expoziției se desfășoară cele 6 concursuri de la secțiunile Panificație și Cofetărie, urmând a fi decernate trofeele Pâinea Anului 2016 fabricată industrial în România, Pâinea Anului 2016 realizată artizanal în România și Tortul Anului 2016.

Vineri, 8 aprilie, este ziua dedicată concursurilor de gastronomie, unde puteți admira cele mai reușite platouri culinare și cele mai impresionante sculpturi în legume și fructe. Ziua se încheie cu tradiționala Cină Festivă GastroPan, un prilej de socializare pentru producătorii și furnizorii din domeniu.

Sâmbătă, 9 aprilie, vizitatorii vor admira sutele de produse și piese artistice de la toate concursurile zilelor anterioare și vor interacționa cu susținătorii demonstrațiilor practice.


Atracții permanente GastroPan 2016:

-demonstrații permanente la standurile expozanților;
-cele mai noi oferte de echipamente și ingrediente de la cei mai renumiți furnizori mondiali;
-idei eficiente pentru diversificarea activității și/sau a gamei de produse;
-soluții pentru optimizarea producției și reducerea costurilor;
-posibilitatea de a testa modul de funcționare a numeroase echipamente inovatoare;
…și multe alte surprize pregătite de cei 133 de expozanți la standurile proprii!

- Reclamă -
- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.