Fabrica de Zahăr Bod reia producţia

3
creștere preț zahăr
- Reclamă -

Compania Best Achizitii, deţinătoarea brand-ului “Zahăr BOD” şi a unei părţi reprezentive a Fabricii de Zahăr Bod anunţă că va relua producţia de zahăr din sfecla de zahăr în anul 2023 şi că, începând cu 1 noiembrie 2022, demarează procedura de negociere şi achiziţie de sfeclă de zahăr de la producătorii şi asociaţiile de producători interesate.

 

”Compania Best Achizitii, deţinătoarea brand-ului “Zahar BOD” şi a unei părţi reprezentive a Fabricii de Zahar Bod, va relua producţia de zahăr din sfeclă de zahăr în anul 2023. În acest sens, începând cu 1 noiembrie 2022, demarează procedura de negociere şi achiziţie de sfeclă de zahăr de la producătorii şi asociaţiile de producători interesate”, anunţă compania.

Astfel, prima întâlnire cu fermierii va avea loc vineri, 4 noiembrie, ora 10:00, la sediul fabricii din Bod, întâlnire organizată în parteneriat cu Asociaţia Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr Bod. Având în vedere interesul constant manifestat de fermieri pentru a se relua producţia de zahăr la Bod, fabrica fiind una dintre cele mai reprezentative fabrici de zahăr din ţară, se aşteaptă ca la această întâlnire să participe un număr mare de fermieri.

 

Agrar Group estimează o cifră de afaceri de 80 milioane de lei

“Cu totii ne dorim să fie repornită fabrica. Este lesne de înţeles că acest parteneriat este un câştig atât pentru fermieri, pe de o parte pentru faptul că cei care încă mai cultivă ar avea unde să-şi vândă producţia iar pe de altă parte, cei care au renunţat să cultive vor fi tentaţi să reia această activitate, cât şi pentru noi ca ţară, deoarece, la rafturi, vom găsi din nou zahăr 100% românesc. Sperăm ca împreună cu actuala echipă de management a fabricii, pe care o văd implicată, să contribuim la redresarea pieţei româneşti de zahăr”, spune Ioan Tatu- representant al Asociaţiei Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr Bod.

- Reclamă -
- Reclamă -

3 comentarii

  1. […] Compania Best Achizitii, deţinătoarea brand-ului “Zahăr BOD” şi a unei părţi reprezentive a Fabricii de Zahăr Bod anunţă că va relua producţia de zahăr din sfecla de zahăr în anul 2023 şi că, începând cu 1 noiembrie 2022, demarează procedura de negociere şi achiziţie de… Cititi mai multe aici: Fabrica de Zahăr Bod reia producţia […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.