FAO intenţionează să sprijine 4.600 de ferme ucrainene

2
- Reclamă -

Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) intenţionează să sprijine 4.600 dintre cele mai vulnerabile ferme ucrainene şi alţi producători agricoli în timpul campaniei de însămânţări de primăvară din 2023, transmite Ukrinform.

 

Ukrinform citează serviciul de presă al Ministerului Politicii Agrare şi Alimentaţiei.

„În total, FAO intenţionează să sprijine 4.600 dintre cele mai vulnerabile ferme şi alţi producători agricoli în timpul campaniei de însămânţare de primăvară 2023. Fiecare beneficiar poate primi suficiente seminţe de porumb sau de floarea-soarelui pentru a cultiva 10 hectare de teren”, se arată în raport. se menţionează că Registrul Agrar de Stat (SAR) colectează cereri pentru obţinerea de seminţe de porumb şi de floarea-soarelui de la FAO până la 12 aprilie. Până în prezent, 2.500 de producători agricoli din regiunile Cernihiv, Sumy, Kharkiv, Dnipropetrovsk, Doneţk, Zaporizhia, Kherson, Mykolaiv şi Odesa au solicitat să participe la program.

Prețul alimentelor, nivel record în 2022

Entităţile, antreprenorii şi alte persoane care deţin terenuri agricole înregistrate cu o suprafaţă cuprinsă între 10 şi 200 de hectare pot participa la program.

- Reclamă -

Asistenţa din partea FAO este gratuită şi ireversibilă.

- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) intenţionează să sprijine 4.600 dintre cele mai vulnerabile ferme ucrainene şi alţi producători agricoli în timpul campaniei de însămânţări de primăvară din 2023, transmite Ukrinform.   Ukrinform citează serviciul de presă al Ministerului Politicii Agrare şi Alimentaţiei.… Cititi mai multe aici: FAO intenţionează să sprijine 4.600 de ferme ucrainene […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.