Fermierii au depus până în prezent 287.036 cereri unice de plată

1

Fermierii din țara noastră au depus până în prezent 287.036 cereri unice de plată pentru o suprafaţă de 892.916 hectare, în cadrul Campaniei aferente anului 2019.

Anunțul a fost făcut de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Campania a demarat pe 1 martie, iar ultima zi de depunere va fi 15 mai 2019. „Cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA”, susţin reprezentanţii instituţiei. În acest sens, fermierilor li se recomandă să se prezinte la data şi ora la care sunt programaţi, conform invitaţiei primite, pentru a se putea utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea solicitărilor în campania din acest an. Cererile se depun la centrele judeţene APIA, în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mare de 50 hectare teren agricol, şi la centrele locale în cazul fermierilor care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol.

Citește și: Probleme la Lidl cu un sandwich de pui și bacon

un comentariu

  1. […] Fermierii din țara noastră au depus până în prezent 287.036 cereri unice de plată pentru o suprafaţă de 892.916 hectare, în cadrul Campaniei aferente anului 2019. Anunțul a fost făcut de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). Campania a demarat pe 1 martie,… Cititi mai multe aici: Fermierii au depus până în prezent 287.036 cereri unice de plată […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here