Fermierii români au șansa să exporte bovine în Maroc

0
Taurine
- Reclamă -

Reprezentanții autorităților veterinare și pentru siguranța alimentelor din Regatul Maroc vor veni în România pentru detalierea modalităților de extindere a exportului existent de ovine, prin deschiderea exportului de bovine și de carcase de ovine și bovine. Aceasta după ce o delegație din România a vizitat Maroc, zilele trecute.

Regatul Maroc ar fi interesat să importe din România bovine și carcase de ovine și bovine, prin extinderea exportului existent de ovine, sunt concluziile unei vizite făcute în perioada 23-34 octombrie de o delegație română în Maroc.

Vizită a oficialilor din Maroc în România

Oficialii au discutat despre planificarea, în viitorul apropiat, a unei vizite a reprezentanților autorităților veterinare și pentru siguranța alimentelor din Regatul Maroc în țara noastră, pentru detalierea modalităților de extindere a colaborării.

Delegația Română, condusă de secretarul de stat Adrian Pintea, din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a fost formată și din Președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Alexandru Nicolae Bociu.

Vezi și Probleme pentru fermieri la exportul de animale

Pe întreaga durată a vizitei, delegația română a fost însoțită de ambasadorul României la Rabat, Excelența Sa, Maria Ciobanu.

Programul a inclus întâlniri cu ministrul marocan al Agriculturii, Pescuitului Maritim, Dezvoltării Rurale, Apelor și Pădurilor, Mohamed Sadiki, cu Abdelaziz El Hraiki, directorul Institutului Agronomic și Veterinar din Rabat și cu Abdellah Jenati, directorul general al Oficiului Național de Siguranță Sanitară a Produselor Alimentare, informează ANSVSA.

- Reclamă -
- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.