Franţa va investi 150 de milioane de dolari în Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă

1
- Reclamă -

Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a angajat să investească 150 de milioane de dolari în Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD) pentru a combate sărăcia şi schimbările climatice în zonele rurale.

 

Franţa a decis să găzduiască şi să organizeze cea de-a 13-a reaprovizionare a IFAD şi lansează acum un apel pentru contribuţii prin asumarea angajamentului, a spus Macron într-un mesaj video difuzat în timpul unui concert caritabil organizat la New York de grupul non-profit Global Citizen.

IFAD este o agenţie a Naţiunilor Unite cu sediul la Roma, care lucrează pentru combaterea sărăciei şi a foametei în zonele rurale ale ţărilor în curs de dezvoltare.

APIA eliberează adeverinţe pentru solicitanţii schemei de ajutor de stat din sectorul creşterii animalelor

De asemenea, Franţa s-a angajat să acorde 40 de milioane de euro (43 de milioane de dolari) fondului global al ONU pentru educaţie în situaţii de urgenţă şi crize prelungite, Education Cannot Wait (ECW), în perioada 2023-2026.

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a angajat să investească 150 de milioane de dolari în Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD) pentru a combate sărăcia şi schimbările climatice în zonele rurale.   Franţa a decis să găzduiască şi să organizeze cea de-a 13-a reaprovizionare a IFAD… Cititi mai multe aici: Franţa va investi 150 de milioane de dolari în Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.