Furia PSD după alegeri: ”Fermierii să dea subvenția înapoi!”

0

Deputatul Cătălin Rădulescu, a răbufnit luni, după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare și după pierderea alegerilor, spunând că medicii să dea înapoi măririle de salarii și apoi să plece din țară și chiar fermierii să înapoieze subvențiile plătite de actualul Guvern. 

„A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamentare. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a declarat Rădulescu la intrarea la Comitetul Executiv, ședință ce se desfășoară în aceste momente.

Potrivit unei declarații recente ale premierului Viorica Dăncilă, din ianurie până în prezent fermierii români au beneficiat de aproape 2 miliarde de euro, bani proveniți din Fondul European de Gararantare Agricolă (FEGA) și Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADER).

Citește și Noutăţi pentru fermierii cu PFA-uri radiate din oficiu care riscă să rămână fără banii europeni

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here