Gusturile Verii, în Piaţa Mare a Sibiului

1
- Reclamă -

Consorţiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană şi Masters of Flames Culinary Division organizează în perioada 9-11 august în Piaţa Mare a Sibiului Gusturile Verii, un eveniment dedicat gastronomiei locale în care sibienii şi turiştii sunt invitaţi să savureze numeroase preparate specifice sezonului estival.

În cadrul celor 3 zile participanţii vor putea descoperi gastronomia locală exprimată printr-un show de bucătărie ciobănească autentică şi pe cea internaţională realizată de către Chef Marius Rafa, Restaurantul Pop Up în care invitatul special al evenimentului, Celebrity Chef Giorgio Diana împreună cu mai mulţi Maeştri Bucătari, ospătari profesionişti şi somelieri vor pregăti zilnic în faţa publicului câte un meniu Fine Dining compus din 5 feluri! Sibienii şi turiştii pot participa la aceste degustări înscriindu-se la tragerea la sorţi disponibilă pe site-ul sibiugastronomia.ro la rubrica Gusturile Verii.

Punctul culminant al evenimentului va fi în ziua de sâmbătă, 10 august 2019, când echipa Masters of Flames va realiza un record naţional inedit: cel mai mare proţap pe care se vor prăji simultan 16 carcase de oaie! Proţapul va avea o lungime de 30 metri liniari, va fi alimentat cu aproximativ 500 kg de cărbune, iar în jurul lui va găti o echipă formată din 20 de bucătari.

Citește și: Bulgarii înăspresc controalele la vamă de frica pestei din România

- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.