Hoții au treierat o cultură de floarea-soarelui

1
- Reclamă -

Poliţiştii fac cercetări pentru furt după ce persoane necunoscute au treierat o cultură de floarea-soarelui, pe o suprafaţă de două hectare, în localitatea Băneasa, judeţul Giurgiu.

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, reprezentant al unei societăţi comerciale, cu sediul în comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au treierat cultura de floarea-soarelui, pe o suprafaţă de două hectare. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Băneasa, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în perioada 21-26 august 2022, persoane necunoscute ar fi treierat o suprafaţă de două hectare şi ar fi sustras astfel aproximativ cinci mii de kilograme de floarea-soarelui”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de IPJ Giurgiu, relatează Agerpres.

Vezi și Suceava: hoții de lemne fură nestingheriți

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs fapta şi identificării autorilor.

În urmă cu aproximativ zece zile, hoții au profitat de o zi de sărbătoare pentru a intra în câmp și au recoltat masiv cultura de floarea-soarelui de pe un câmp din județul Ialomița.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Poliţiştii fac cercetări pentru furt după ce persoane necunoscute au treierat o cultură de floarea-soarelui, pe o suprafaţă de două hectare, în localitatea Băneasa, judeţul Giurgiu. „Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, reprezentant al unei societăţi comerciale, cu… Cititi mai multe aici: Hoții au treierat o cultură de floarea-soarelui […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.