Încă o companie românească cumpărată de străini. Chiar și producătorii de condimente se caută

0
Supremia
- Reclamă -

Compania Supremia din Alba – Iulia, lider pe piața de ingrediente alimentare și condimente din România, activă în Europa de Est și Vest și Scandinavia, intră în portofoliul unei companii străine, grupul francez Solina. Nu mai trebuie decât acordul Consiliului Concurenței ca mișcarea să se finalizeze.

Dacă pentru francezi pare o mișcare firească în procesul de expansiune la nivel european, pentru cei care cunosc businessul Supremia, o afacere pusă pe picioare de Levente Hugo Bara, ar putea să constituie oarecum o surpriză. Să ne aducem aminte, în urmă cu doar câțiva ani, Levente Bara își făcea cunoscute intențiile de extindere la nivel european și de ce nu să devină un jucător de top pe bătrânul continent. Iată, însă, că acum se întâmplă invers.

„Supremia este o companie mare, care a avut o creștere puternică în ultimii 10 ani. Este condusă de o echipă de manageri cu orientare anteprenorială și care a construit un impresionant portofoliu de soluții funcționale și mixuri personalizate, având o fabrică modernă în Alba Iulia. Compania a dezvoltat de asemenea, un lanț strategic de aprovizionare și procesare a condimentelor. Suntem foarte pozitivi cu privire la echipa Supremia și suntem dornici să începem să lucrăm împreună ca membrii noi ai familiei Solina”, a declarat Laurent Weber, CEO Solina Group.

Citește și: Hreanul- planta care la vechii greci valora cât greutatea sa în aur

 

 

Supremia este una dintre cele mai dinamice companii din industria alimentară autohtonă. În 17 ani, Bara a construit un grup care are mai mult de 300 de angajați și vânzări de 52.10 mil euro în 2016. În urma achiziției, echipa de management va rămâne în cadrul companiei.

- Reclamă -
- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.