Ministerul Agriculturii recomandă asocierea fermelor de familie

0

Fermele de familie constituie o prioritate a Guvernului, iar problema pieţei de desfacere cu care se confruntă acestea poate fi rezolvată doar prin asociere, susține ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

„Fermele de familie se confruntă cu problema pieţei de desfacere, o problemă care poate fi rezolvată doar prin asociere. Este important să încurajăm tinerii, căutând acele soluţii pentru a le oferi acces la teren”, a declarat ministrul Agriculturii.  Florian-Emil Dumitru, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a subliniat  că obiectivul ministerului este de a consolida clasa de mijloc – ferma de familie şi de a susţine dezvoltarea mediului rural. „Ferma de familie este esenţa agriculturii din România”, a mai spus Emil Dumitru.

Vezi cum scapi de virusuri 

La rândul său, Daniela Rebega, directorul general adjunct al DGDR, a afirmat că ferma familială este un pilon economic pentru dezvoltarea sectorului agricol şi a prezentat modul în care aceasta este susţinută în PNDR 2014 – 2020 şi principalele modificări vizate de Politica Agricolă Comună post 2020.

 

Citește și: Campanie pentru salvarea albinelor

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here