Ministrul Agriculturii a intrat în febra semănăturilor de toamnă

1
cinte detine teren agricol
- Reclamă -

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunţat că trebuie pregătit şi anul agricol următor, precizând că peste câteva zile va începe semănatul culturilor de toamnă.

 

“Trebuie să pregătim şi anul agricol următor. La Vâlcelele s-a intrat în pregătirea terenului pentru pregătirea culturilor de toamnă. Peste câteva zile intrăm la semănatul culturilor de toamnă şi astfel dăm drumul la începutul anului agricol 2022/2023”, a declarat Petre Daea, duminică, la Digi 24.

El s-a referit şi la reabilitarea sistemului de irigaţii.

“Este obligaţie pe care o avem, obligaţie din prevederile legale instituite de Parlament pentru a ne realiza programul de reabilitate a sistemului de irigaţii şi extinderea lui pentru că iată cu ce ne confruntăm, iar măsurile acestea sunt puse în spaţiul legislativ tocmai pentru a preveni situaţii cu care ne confruntăm astăzi, ele sunt deosebit de grele, iar fermierii simt nevoia intervenţiei statului, iar statul face acest pas spre fermieri din interes legitim pentru ceea ce cer şi pentru gestionarea corectă a problemei”, a mai afirmat ministrul Agriculturii.

Ministrul Agriculturii vrea ca fermierii să se orienteze către activități sustenabile

- Reclamă -

Ministrul a mai anunţat că vizitează mai multe zone din ţară pentru a vedea lucrurile concrete care pot fi realizate.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunţat că trebuie pregătit şi anul agricol următor, precizând că peste câteva zile va începe semănatul culturilor de toamnă.   “Trebuie să pregătim şi anul agricol următor. La Vâlcelele s-a intrat în pregătirea terenului pentru pregătirea culturilor de toamnă. Peste… Cititi mai multe aici: Ministrul Agriculturii a intrat în febra semănăturilor de toamnă […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.