Ministrul Agriculturii: Am suplimentat bugetul destinat instalării tinerilor fermieri

0
- Reclamă -

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat că a fost suplimentat bugetul destinat instalării tinerilor fermieri prin măsura 6.1 PNDR cu peste 20 de milioane euro, iar acest lucru permite oferirea sprijinului pentru 484 de noi proiecte ale fermierilor tineri.

„Şi nu ne oprim aici: alţi 1.900 de tineri au proiecte în implementare beneficiind de sprijinul oferit prin măsura 6.1. Totodată, în perioada imediat următoare, printr-o altă măsură de sprijin destinată tinerilor fermieri (DR 30) vor fi semnate contractele de finanţare pentru aproape 1.300 de tineri, iar alte 2.300 de proiecte sunt în acest moment în procedura de selecţie”, a adăugat el.

„Am suplimentat bugetul destinat instalării tinerilor fermieri prin măsura 6.1 PNDR cu peste 20 de milioane euro. Acest lucru ne permite să oferim sprijinul pentru 484 de noi proiecte ale fermierilor tineri. Aceştia se vor adăuga celor peste 11.200 de tineri fermieri care deja s-au instalat şi produc româneşte! Şi nu ne oprim aici: alţi 1.900 de tineri au proiecte în implementare beneficiind de sprijinul oferit prin măsura 6.1. Totodată, în perioada imediat următoare, printr-o altă măsură de sprijin destinată tinerilor fermieri (DR 30) vor fi semnate contractele de finanţare pentru aproape 1.300 de tineri, iar alte 2.300 de proiecte sunt în acest moment în procedura de selecţie”, a scris Florin Barbu, miercuri pe Facebook.

El a mai spus că se bucură să vadă „interesul mare al tinerilor pentru dezvoltarea afacerilor în agricultură”.

Consumul de roșii previne creșterea tensiunii arteriale

„Avem nevoie de entuziasmul si determinarea lor pentru a produce alimente de calitate, aici, la noi acasă! Le doresc succes tuturor tinerilor care pornesc afaceri în agricultură şi îi asigur de tot sprijinul echipei de la Ministerul Agriculturii!”, a conchis Barbu.

- Reclamă -
- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.