Ministrul Petre Daea nu scapă din ochi centrele APIA din țară

0
petre-daea_ministru-agricultură
- Reclamă -

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea s-a deplasat în ultimele zile la sediile APIA locale şi judeţene, spre a verifica modul în care se desfăşoară procesul de depunere a cererilor unice de plată pentru Campania 2017.

Ministrul Petre Daea a fost la sediul local Câmpina din judeţul Prahova, la APIA Braşov şi la centrul local APIA Codlea, la sediul judeţean din Sf. Gheorghe (Covasna), precum şi la sediul de la Miercurea Ciuc (Harghita), pentru a vedea stadiul în care se află depunerea cererilor şi pentru a reaminti că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2017 este data de 15 mai 2017.

La data de 8 mai, ora 14.30, erau depuse la APIA un număr de 749.378 de cereri de plată pentru Campania 2017, ceea ce înseamnă un procent de 83,14%, a declarat luni ministrul Agriculturii Petre Daea.

Citește și: România, singurul stat membru UE care mai trimite proiecte cu mii de pagini. O cerere de plată la APIA are 50 de pagini

 

Cu această ocazie, ministrul a vizitat şi câteva ferme ale cultivatorilor de cartofi din Covasna, în special pe acelea care au beneficiat de sprijin cuplat pentru sămânţa de cartof. Fermierii au făcut investiţii în utilaje ultramoderne – tehnologii de recoltat şi depozite cu temperatură controlată – realizând astfel ferme performante care livrează pe piaţă marfă de foarte bună calitate, potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.