Mitsubishi L200, un pickup bun și pentru fermieri

2
Mitsubishi L200
Mitsubishi L200
- Reclamă -

O mașină ce poate acoperi nevoile unui fermier – una cu care să poată și transporta marfă, dar și cu care se poate duce la întâlniri de afaceri, este Mitsubishi L200.

Cu acest model de la Mitsubishi, se poate ieși de pe asfalt pe drumurile dintre tarlale, poate să care ceva materiale pentru lucrările agricole (îngrășământ, semințe sau, de ce nu, apă pentru oamenii din câmp), dar se poate merge la întâlniri după o ce este spălată.

IMG_5007 (Copy)

De asemenea, poate transporta și întreaga familie, având habitaclul încăpător pentru cinci persoane, indiferent că duceți copiii la școală și nevasta la serviciu, sau mergeți la fotbal sau la pescuit cu prietenii.

IMG_5005 (Copy)

Mașina, chiar dacă un pickup, poate fi descrisă ca fiind ok, estetic vorbind, și este suficient de agilă. Grație motorului 2.4 D-ID Euro 6 181 CP și 430 Nm, Mitsubishi L200 poate trage după ea o remorcă de 3,1 tone, pe lângă aproape o tonă de marfă în benă, destul de bine pentru „o camionetă” 4×4 care nu are nevoie de prea mult combustibil. Testată în regim normal, mixt, Mitsubishi L200 nu a avut nevoie de mai multe de 7,5 litri la 100 de km.

- Reclamă -

Aici se adaugă și un sistem de transmisie integrală, dezvoltat inițial pentru Pajero, Super Select 4WD. Transmisia lui L200 are posibilitatea de blocare centrală a diferențialului și un reductor care ajută motorul să tragă cu viteză mică de mașină, chiar încărcată.

IMG_5008 (Copy)

Pentru cea de-a cincea generație, Mitsubishi a utilizat pe scara larga plăcile de otel de înaltă rezistenta. Peste 60% din componentele mașinii sunt tratate împotriva coroziunii, mai mult cu 12% fata de modelul precedent.

CITEȘTE ȘI Nissan Qashqai, între 18 şi 30 de mii de euro

Lungimea acestui model, de 5,2 metri, face mai dificilă parcarea, însă vizibilitatea excelentă a modelului Mitsubishi L200 acoperă dimensiunile și are nevoie doar de 5,7 metri pentru a întoarce la 180 de grade (bracaj).

Prețul pentru Mitsubishi L200 variază între 23.988 euro și 33.588 euro, pentru modelul Double Cab Instyle 4WD 2.4 MIVEC IC/TC DI-D AT High power 5-speed automatic.

- Reclamă -

2 comentarii

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.