New Holland, cel mai vândut brand de tractoare în Polonia

1

Pentru al zecelea an consecutiv, brandul New Holland a închis anul 2018 ca lider al pieței agricole de tractoare agricole. Din cele 8.860 de tractoare vândute în fermele poloneze anul trecut, 1.936 din ele au fost New Holland.

Cele mai multe tractoare noi au fost înregistrate în luna decembrie – 1.394 de tractoare agricole la nivel național.

Anul trecut, comparativ cu anii precedenți, s-a remarcat ca fiind un an dificil, iar faptul că în condiții de piață foarte grele, New Holland și-a menținut titlul de lider pe piața tractoarelor este o dovadă că New Holland produce tractoare în care fermierii au încredere, tractoare cu o reputație bună și care reprezintă adevărați parteneri ai fermierilor la lucrările din câmp. Încă o dată, am demonstrat că produsele noastre sunt ideale pentru condițiile din Polonia, mai ales că într-un moment dificil pentru agricultori, orice investiție trebuie atent gândită”, a declarat spune Adam Sulak, director al New Holland în Polonia.

În ultimii 10 ani, marca New Holland este, an de an, liderul de piața poloneză în clasamentul producătorilor de tractoare agricole cu un total de 23.998 de tractoare albastre vândute în ultimul deceniu. În 2018, cele mai vândute tractoare de la New Holland au fost, în Polonia, seria de tractoare T7 – ​​454 de unități vândute, TD5 – 429 de unități vândute și T6 cu 223 de unități.

Piața poloneză de utilaje agricole cunoaște o schimbare majoră în privința tractoarelor. Deși tractoarele cu putere medie continuă să fie cele mai vândute, în 2018 s-a remarcat o creștere semnificativă a tractoarelor cu putere mare, iar furnizorii de utilaje agricole cred că această tendință de piață va continua și în acest an.

Citește și Un fermier important ia atitudine față de practicile dealerilor de tractoare din România

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here