Noul proprietar al DALBO este compania italiană Persefone

1
- Reclamă -

Noul proprietar al DALBO este compania italiană Persefone S.r.l. deţinută la rândul ei de către firma de investiţii cu capital privat Alcedo SGR S.p.A., din Italia.

 

Tranzacția dă naștere unui important grup european din sectorul echipamentelor agricole, care „operează” cele trei mărci „Agrimaster”, „Breviagri” și „Dalbo”, cu venituri consolidate de aproximativ 60 de milioane euro.

Noua dimensiune a grupului de companii din sectorul maşinilor agricole deţinute de Alcedo creează o serie de beneficii suplimentare pentru angajații, rețeaua de vânzări, furnizorii și acționarii.

Cu sprijinul Alcedo, aşa cum se explică într-un comunicat oficial, noul grup intenționează să își consolideze poziția pe piața echipamentelor agricole din Europa, prin valorificarea prezenței sale geografice complementare și a gamei largi de produse.

Crescătorii de animale primesc un sprijin financiar de 26,047 milioane de lei

DALBO va continua să fie o companie independentă cu producție şi sediul central în Danemarca, administrată de actuala echipă de conducere condusă de Carsten Jensen, în timp ce Luciano Paiola, CEO al Demetra, va fi președintele Dalbo și al noului Grup, cu mandatul de a conduce planul strategic de creștere al grupului.

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Noul proprietar al DALBO este compania italiană Persefone S.r.l. deţinută la rândul ei de către firma de investiţii cu capital privat Alcedo SGR S.p.A., din Italia.   Tranzacția dă naștere unui important grup european din sectorul echipamentelor agricole, care „operează” cele trei mărci „Agrimaster”, „Breviagri”… Cititi mai multe aici: Noul proprietar al DALBO este compania italiană Persefone […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.