Pateticul ”Nea Petrică”: Să nu mă lăsaţi singur, fraţilor, că sunt multe puşti pe mine

1
- Reclamă -

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a cerut joi colegilor din Guvern să nu îl lase singur, că sunt ”multe puşti pe el” referitor la scandalul legat de cerealele din Ucraina. ”!Presupun că până acum nu v-aţi simţit singur… Nici de-aci înainte, domnule ministru. Nu vă lăsăm!”, i-a transmis premierul Nicolae Ciucă ministrului.

 

”Vă cer sprijin, stimaţi colegi, să nu mă lăsaţi în luptă singur!. O pot duce, dar…”, a spus Petre Daea, în şedinţa de Guvern.

”Presupun că până acum nu v-aţi simţit singur. Nici de-aci înainte, domnule ministru, nu o să fiţi singur. Nu vă lăsăm”, a răspuns premierul Ciucă.

”Păi să nu mă lăsaţi singur, fraţilor, că sunt multe puşti pe mine. Sănătate, domnule premier!”, a spus ministrul Petre Daea.

Premierul Ciucă l-a întrebat pe ministru despre grupul de lucru pentru strategia privind îmbunătăţirea procesului de producţie, pe termen lung, pentru producători şi fermieri, arătând că âşi doreşte să aibă cât mai repede acest grup.

- Reclamă -

Petre Daea: cerealele importate din Ucraina respectă parametrii de calitate

”Grupul de lucru, ştiţi cum e, să lucrezi. Dar dacă îl fac eu, că e grupul de lucru, şi el cântă la mandolină şi se uită pe pereţi, nu am avut timpul necesar lşi liniştea sufletească”, a spus ministrul Petre Daea, arătând că a fost când la moţiune în Parlament, când la televizor.

”Daţi sarcină la un secretar de stat să constituie grupul de lucru”, a spus premierul Ciucă, adăugând că vrea să îi fie prezentată vineri componenţa lui.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a cerut joi colegilor din Guvern să nu îl lase singur, că sunt ”multe puşti pe el” referitor la scandalul legat de cerealele din Ucraina. ”!Presupun că până acum nu v-aţi simţit singur… Nici de-aci înainte, domnule ministru. Nu vă lăsăm!”,… Cititi mai multe aici: Pateticul ”Nea Petrică”: Să nu mă lăsaţi singur, fraţilor, că sunt multe puşti pe mine […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.