Petre Daea îi laudă pe berari

1
Daea pui de o zi

Cele peste 4.000 de locuri de muncă din industria berii generează şi altele în domenii conexe, precum industria ambalajelor, a transporturilor, utilităţilor, în zona de marketing şi publicitate, iar scopul activităţii este de a folosi în întregime materia primă din ţară, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii Asociaţiei Berarii României.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale ministrul a subliniat că industria berii constituie un exemplu prin faptul că procesează intern materiile prime din agricultura românească şi creează un lanţ valoric cu efecte economice pozitive. În fabricarea berii, hameiul şi orzoaica provin din surse autohtone într-o proporţie considerabilă de 70%.

„Cele peste 4.000 de locuri de muncă din industria berii generează şi altele în domenii conexe, precum industria ambalajelor, a transporturilor, utilităţilor, în zona de marketing şi publicitate, scopul activităţii fiind acela de a folosi în întregime materia primă din ţară”, a afirmat ministrul. Petre Daea a menţionat, în context, că Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale sprijină parteneriatul între fermierii români şi berari, în folosul dezvoltării acestei ramuri importante a industriei alimentare.

Citește și: Mierea românească nu intră în supermarketuri iar Guvernul Dăncilă nu face nimic pentru asta

un comentariu

  1. […] Cele peste 4.000 de locuri de muncă din industria berii generează şi altele în domenii conexe, precum industria ambalajelor, a transporturilor, utilităţilor, în zona de marketing şi publicitate, iar scopul activităţii este de a folosi în întregime materia primă din ţară, a declarat ministrul Agriculturii,… Cititi mai multe aici: Petre Daea îi laudă pe berari […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here