Ministrul Mediului a stat 16 minute cu motorul pornit, vorbind despre reducerea emisiilor

1

Meteorologii care au analizat schimbările climatice din ultima perioadă spun că lucrurile se schimbă în rău pe planeta noastră. Numai anul trecut ANM a emis peste 5700 de avertizări de fenomene extreme.

Administraţia Naţională de Meteorologie a organizat vineri un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Meteorologiei. Grațiela-Leocadia Gavrilescu, Ministrul Mediului, a participat la întrunirea meteorologilor, unde a spus e datoria autorităţilor locale să facă ceva. Comisia Europeană cere României de mai bine de un an să ia măsuri în special în Bucureşti, Iaşi şi Braşov.

Măsurile trebuiesc implementate în fiecare domeniu de activitate, să reducem emisiile de gaze cu efect de seră, emisiile de CO2”, a spus Gavrilescu.

Dar nici echipa Ministrului Mediului nu ar fi un exemplu de urmat. Timp de 16 minute, cât Graţiela Gavrilescu a dat interviuri după evenimentul de la ANM, maşina a aşteptat-o cu motorul pornit, poluând inutil.

Citeşte şi Ţăranii nu mai au voie să crească mai mult de 5 PORCI în gospodării fără a se înregistra la Registrul Comerțului

un comentariu

  1. […] Meteorologii care au analizat schimbările climatice din ultima perioadă spun că lucrurile se schimbă în rău pe planeta noastră. Numai anul trecut ANM a emis peste 5700 de avertizări de fenomene extreme. Administraţia Naţională de Meteorologie a organizat vineri un eveniment dedicat Zilei Mondiale a… Cititi mai multe aici: Ministrul Mediului a stat 16 minute cu motorul pornit, vorbind despre reducerea emisiilor […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here