Piata Drumul Taberei, prima Piata Verde din Romania

1
piata

Un pas important in dezvoltarea unui oras modern este bineinteles implementarea unei infactructuri ecologice care sa ofere cetatenilor un mediu sigur si care sa imbunatateasca calitatea vietii atat pentru ei cat si pentru generatiile viitoare.

 

Responsabilitatea sociala si constientizarea necesitatii dezvoltarii unor solutii pe termen lung de protejare a mediului au devenit un mod prin care din ce in ce mai multe afaceri din Romania incearca sa contribuie la bunastarea oamenilor.

Uniunea Europeană impune azi condiţii extreme in ceea ce priveste reciclarea deşeurilor şi Romania trebuie sa se conformeze acestor norme pana la finalul anului 2025.

Noul management din cadrul Piata Drumul Taberei (Moghioros) au decis sa devină un exemplu de urmat şi sa pună la cale transformarea uneia dintre cele mai cunoscute pieţe agroalimentare din Bucuresti intr-o piata modernă, o “Piata Verde”.

Astfel la inceputul anului 2021 au inceput lucrarile la dezvoltarea acestui proiect iar in luna august au fost montate 450 de panouri solare având ca scop utilizarea de Energie Verde de catre intreg complexul.

Începând cu 1 februarie 2022, prin programul Piata Moghioros – prima Piata Verde din Romania, alături de Georgiana Voinea Expert de mediu, Urban S.A. si Enviro Pack Consult S.A, a început distribuirea pubelelor dedicate pentru colectarea separată a deşeurilor de ambalaje şi a deşeurilor biodegradabile.

Piata Drumul Taberei este in acest moment intr-o continua dezvoltare si adaptare si va deveni in scurt timp cea mai moderna si tehnologizata piata atat din Bucuresti cat si din Romania.

Proiectul include, de asemenea, o componenta ce urmareste digitalizarea comertului din cadrul complexului ce le va oferi comerciantilor posibilitatea de a-si comercializa online produsele si de a comunica catre clientii lor detalii legate de provenienta marfurilor oferind astfel transparenta in procesul de cumparare.

Agroserv Măriuţa se listeaza pe piata AeRO

un comentariu

  1. […] Un pas important in dezvoltarea unui oras modern este bineinteles implementarea unei infactructuri ecologice care sa ofere cetatenilor un mediu sigur si care sa imbunatateasca calitatea vietii atat pentru ei cat si pentru generatiile viitoare.   Responsabilitatea sociala si constientizarea necesitatii dezvoltarii unor solutii pe… Cititi mai multe aici: Piata Drumul Taberei, prima Piata Verde din Romania […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here