Prima ediţie a târgului digital ExpoFerma

0

Prima ediţie a târgului digital ExpoFerma va avea loc în perioada 14-17 iunie 2021 pe o platformă online interactivă dedicată, realizată de către LiveExpo.ro, accesul publicului fiind gratuit.

 

„LiveExpo.ro organizează împreună cu Grupul Agrointeligenţa-BTvideo primul târg cu adevărat digital de agricultură, cu un nivel unic de interactivitate şi eficienţă în piaţa din România dedicată evenimentelor virtuale de profil”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, sistemul informatic care stă la baza ExpoFerma va permite furnizorilor de produse şi servicii adresate fermierilor să obţină un nivel de interactivitate maxim cu profesioniştii în agricultură care vizitează online Expoferma.

Totodată, Live Expo a organizat, cu succes, anul trecut două saloane auto în format digital-interactiv: Salonul Auto GAS (12-15 octombrie 2020) şi Salonul Auto SUV&Crossover (27 noiembrie 2020).

Platforma LiveExpo.ro permite o interacţiune foarte rapidă, accesibilă de pe orice dispozitiv digital (smartphone, tabletă, laptop, desktop). Utilizatorul nu este scos din pagină indiferent de acţiunea pe care o întreprinde asupra tool-urilor şi prezentărilor. Astfel, partenerii vor avea acces în două sesiuni: main stage şi stand privat.

„Inserăm un Showroom Online Interactiv cu listarea a 1-9 produse cu prezentare individuală, plus personalizarea butoanelor de prezentare a produsului şi colectarea datelor pentru interacţiunea directă mail furnizor-client, cât şi indexarea unei prezentări în format PDF cu posibilitatea de printare/descărcare”, se mai spune în comunicat.

România, cel mai mare producător de floarea-soarelui din Uniunea Europeană

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here