Principala soluție într-o fermă: Platforma digitală CROP 360

2
- Reclamă -

Agricultura viitorului înseamnă tehnologii noi și inovatoare, mai ales în domeniul agricol unde inovația tehnologică face diferența între o fermă performantă și una conservatoare. O fermă agricolă are nevoie de investiții în tehnologizare și digitalizare pentru a putea rămâne performantă, iar provocările în acest sens vin atât din dorința fermierilor de a deveni cât mai eficienți, cât și din necesitatea de a putea concura pe o piață tot mai globalizată.

O platformă digitală integrată, care să ofere într-un singur loc acces la toată informația de care ai nevoie pentru administrarea fermei, este răspunsul care te poate ajuta în practicarea unei agriculturi eficiente, folosind mijloace moderne. Din rândurile de mai jos poți afla de ce platforma digitală CROP 360 poate fi principalul sprijin tehnologic de care ferma ta are nevoie.

Cum îți dai seama dacă ai nevoie de o soluție digitală pentru ferma ta?

  • Ca agricultor, îți dorești ca afacerea ta să devină mai eficientă și să menții profitabilitatea fermei;
  • Dorești să practici o agricultură performantă, lucrând în același timp durabil și ecologic;
  • Ai nevoie să cunoști, în orice moment, ce tip de parcele ai, unde sunt localizate și ce s-a cultivat pe ele;
  • Cauți o soluție digitală personalizată care să-ți ofere suport administrativ și decizional în gestionarea fermei.

CROP 360, platforma digitală de care ai nevoie pentru monitorizarea fermei tale

Prin intermediul unei platformei digitale ai la îndemână instrumente esențiale pentru monitorizarea fermei tale, care îți oferă suport decizional și soluții la principalele nevoi ale afacerii tale.

Iată care sunt cele mai importante beneficii pe care ți le aduce în activitatea de administrare a fermei soluția digitală CROP 360, care poate fi personalizată în funcție de necesități.

●     Poți vizualiza rapid stadiul de evoluție al parcelelor

Monitorizarea culturilor este mai simplă și mai eficientă cu ajutorul imaginilor satelitare, mai ales de pe suprafețe întinse. Folosind o soluție digitală poți să urmărești permanent, de la distanță, evoluția culturii, având posibilitatea intervenției rapide acolo unde se observă anomalii. Modulul Fermă al platformei CROP 360 este construit în jurul hărților care îți permit gestionarea eficientă a tuturor solelor de care dispui.

●     Îți poți planifica eficient lucrările în câmp

Prin intermediul unui modul de tip Acces în câmp poți planifica eficient lucrările agricole, deoarece platforma digitală CROP 360 oferă informații cu privire la ferestrele optime în acest sens.

- Reclamă -

●     Vizualizezi riscul de apariție a bolilor și dăunătorilor

Din meniul Boli și dăunători al platformei CROP 360 vizualizezi riscul de apariție a bolilor dintr-o parcelă selectată, dar și procentul de incubație sau numărul de zile până când o anumită boală va fi prezentă și este necesar un tratament, efectuând astfel tratamentele preventive la momentul optim.

●     Urmărești traseul fiecărui utilaj agricol

Soluția digitală CROP 360 îți permite un control mai bun al echipamentelor tale agricole. Cu ajutorul modulului GPS din platforma CROP360 poți monitoriza flota de utilaje din ferma ta, deoarece poți urmări în timp real poziția și istoricul deplasării lor.

●     Primești avertizări în timp real

În cazul în care sunt prognozate probleme care pot apărea în culturi, aceeași platformă îți oferă acces la avertizări primite în timp real, cum sunt alertele meteo de vreme extremă sau riscul de apariție a bolilor și dăunătorilor.

Dacă dorești să testezi toate aceste funcționalități, nu ai nevoie decât de un dispozitiv de tip tabletă, desktop sau laptop pentru a testa, ele fiind puse la dispoziție în Ferma Demo a platformei digitale CROP 360. Prin intermediul acestei aplicații de management pentru ferma ta, ai acces dintr-un singur loc la module esențiale pentru gestionarea afacerii, iar aceasta este o soluție la care ar trebui să apeleze orice fermier care își dorește practicarea unei agriculturi performante.

- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Agricultura viitorului înseamnă tehnologii noi și inovatoare, mai ales în domeniul agricol unde inovația tehnologică face diferența între o fermă performantă și una conservatoare. O fermă agricolă are nevoie de investiții în tehnologizare și digitalizare pentru a putea rămâne performantă, iar provocările în acest sens… Cititi mai multe aici: Principala soluție într-o fermă: Platforma digitală CROP 360 […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.