Producător de sucuri 100% naturale a lansat o gamă de sucuri certificate ecologic

1

Piaţa sucurilor naturale este într-o continuă creștere în ultimii ani, datorită cererii tot mai mari de produse certificate ecologic. La fel se poate spune și despre producătorul de sucuri 100% naturale din Câmpulung Muscel care a pus pe picioare o afacere ce  intenționează să crească cu pași mărunți în următorii ani.

Profructta este producătorul de sucuri naturale care a lansat în luna noiembrie o gamă de sucuri din fructe de pădure 100% naturale certificate ecologic. Procedeul de producție este unul destul de dificil datorită materiei prime crescută organic, dar cu toate acestea, producătorul își propune ca până anul viitor să atingă suma de 50.000 de Euro pe piața de nișă a  sucurilor naturale.

Proces de producție 100% ecologic

Procedeul de producţie este 100% ecologic, fructele sunt culese manual, din pădurile din Câmpulung Muscel, apoi sunt spălate cu apă de izvor, după care sunt sortate manual şi presate la rece. Sucul rezultat primeşte un şoc termic timp de 3 secunde, la 82 de grade  (o pasteurizare uşoară).

Fructele sunt crescute în mod organic, adică fără substanţe care ajută la înlăturarea dăunătorilor sau la creşterea acestora. Tocmai de aceea, grație lipsei oricărui tip de intervenție ce ar putea modifica atât consistența, cât și compoziția, fructele din sucurile Profructta sunt 100% organice, obţinându-se astfel un suc din fructe ecologice, fără adaos de apă, zahăr sau alți îndulcitori, presat la rece și urmărind 100% gustul și savoarea autentice.

Profrutta are o gamă variată de sucuri, de la mere, pere, cireşe şi vişine, până la mixul din zmeură, afine, mure şi cătină. Rețeta mixului din fructe de pădure a fost creată cu ajutorul centrului de Bioanaliză al INCD Științe Biologice București, pentru a combina procentul din fiecare fruct, în așa măsură încât rezultatul final să fie cât mai benefic pentru organism și să conțină vitamine multe și calorii puține.

Sucurile se găsesc ambalate în sticlă de sticlă, varianta de 0,25 litri.

Citește și: Excluderea albinei ca specie din noua Lege a zootehniei poate distruge apiculturii

un comentariu

  1. […] Piaţa sucurilor naturale este într-o continuă creștere în ultimii ani, datorită cererii tot mai mari de produse certificate ecologic. La fel se poate spune și despre producătorul de sucuri 100% naturale din Câmpulung Muscel care a pus pe picioare o afacere ce  intenționează să crească… Cititi mai multe aici: Producător de sucuri 100% naturale lansează o gamă de sucuri certificate ecologic […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here