Producătorul de mezeluri Matis a intrat pe segmentul lactatelor

2
- Reclamă -

Producătorul giurgiuvean de mezeluri Matis, cu sediul în comuna 1 Decembrie, și-a extins activitatea pe segmentul lactatelor, odată cu lansarea unei noi game de produse lactate, pregătite prin cele mai moderne procese de fabricație, proiectate să respecte cele mai ridicate standarde de calitate. O altă noutate este și lansarea, în decembrie 2015, a brandului Vladis, cea mai nouă linie de produse marcă proprie, care conține 20 de sortimente de condimente, ce pot fi găsite în magazinele proprii.

‘’Produsele lactate MATIS sunt naturale, fără conservanți, sănătoase, cu gust tradițional românesc, făcute din lapte proaspăt, ele păstrează priceperea si puritatea rețetelor de demult și aduc in zilele noastre spiritul vechilor tradiții românești’’. după cum susțin reprezentanții companiei.

Gama de produse lactate conține iaurt de băut, lapte bătut, sana, kefir si brânză de burduf, inspirate din bunătățile romanești de odinioară.

În decembrie 2015, portofoliul Matis s-a îmbogățit și cu brandul Vladis, cea mai nouă linie de produse marca proprie, care conține 20 de sortimente de condimente, ‘’100% naturale, de calitate superioară la prețuri de producător care pot fi găsite în magazinele Matis’’.

Rețeaua de magazine Matis includea în decembrie un număr de 41 de unități, la care se adaugă încă un magazin deschis în luna ianuarie la Luxemburg.

Matis este un producător important de mezeluri din partea de sud a țării, a cărui ofertă include o gamă variată de produse proaspete, afumături, salamuri, semipreparate, mezeluri crud-uscate, produse fierte și specialități, la preț de producător. Reprezentanții companiei susțin că selecționează cele mai proaspete sortimente de carne, pe care le condimentează cu mirodenii parfumate și le afumă cu lemn de esență tare. Procesul tehnologic a fost optimizat, astfel încât, în doar 24 de ore de la intrarea materiei prime în fabrică produsele Matis ajung pe mesele consumatorilor.  Produsele Matis sunt exportate în Spania, Italia, Cipru, Anglia, Irlanda și Grecia.

- Reclamă -
- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] Înfiinţată în aprilie 2009 (sub numele INVEST ROMCONSULT STRADE SRL), societatea MEZELURI MATIS SRL (CUI/CIF: 25456470) are sediul social în comuna 1 Decembrie din judeţul Ilfov, este deţinută şi administrată de Dragoş Ionel NIIA, iar prin 2016 se lăuda cu peste 40 de magazine proprii şi exporturi în Spania, Italia, Cipru, Anglia, Irlanda şi Grecia (aici). […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.