Producătorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo, cifră de afaceri de 70 milioane

2

Producătorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo estimează, în acest an, o cifră de afaceri de 70 milioane de euro pentru activităţile pe care le derulează în România, susţin oficialii companiei.

 

„Este o onoare pentru Maschio Gaspardo să primim la Chişineu-Criş vizita Excelenţei Sale Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România. Am avut posibilitatea să arătăm oaspeţilor investiţiile făcute în România începând din 2003, în urma cărora s-a dezvoltat o fabrică cu peste 400 de angajaţi, cu o cifră de afaceri prevăzută pentru anul în curs de 70 de milioane de euro. Este o fabrică dedicată producţiei de utilaje agricole, de pregătire a terenului, pluguri, discuri, cultivatoare, scarificatoare, maşini pentru tăiat şi recoltat fân şi prese de balotat. Avem un spaţiu de producţie de 26.000 de metri pătraţi, în care s-au făcut investiţii ce ţin de robotizare, care au dus la un nivel calitativ foarte ridicat”, a declarat Mirco Maschio, preşedintele Grupului Maschio Gaspardo.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, Maschio Gaspardo România şi-a sporit capacitatea de producţie cu 20%, în urma unei investiţii finalizate în 2021, care a mărit suprafaţa fabricii cu peste 5.000 mp şi a permis dotări cu tehnologii de ultimă oră.

„Această creştere va permite ca producţia să se ridice la 5.000 de echipamente pe an, cu precădere maşini pentru prelucrarea minimală a solului, pluguri şi prese pentru baloţi rotunzi”, precizează sursa citată.

Grupul Maschio Gaspardo este un jucător mondial în producţia de echipamente de cultivare, însămânţare, fertilizare, tratare a culturilor, întreţinere ecologică şi echipamente pentru fân.

 

România trebui să ajungă la 25% suprafaţa cultivată în sistem ecologic

2 comentarii

  1. […] Producătorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo estimează, în acest an, o cifră de afaceri de 70 milioane de euro pentru activităţile pe care le derulează în România, susţin oficialii companiei.   „Este o onoare pentru Maschio Gaspardo să primim la Chişineu-Criş vizita Excelenţei Sale Alfredo… Cititi mai multe aici: Producătorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo, cifră de afaceri de 70 milioane […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here