Protest în centrele APIA

1
apia
- Reclamă -

Funcţionarii APIA protestează, joi, iar între orele 12.00 şi 13.00 nu vor prelua cereri. Aceştia cer uniformizarea salariilor la nivel central.

 

”În data de 04 mai 2023, între orele 12.00 şi 13.00, funcţionarii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, membri ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor APIA nu vor primi cereri de plată la centrele locale şi judeţene ale agenţiei. Protestul se datorează neuniformizarii salariilor acestora la nivel central”, au transmis sindicaliştii din instituţie.

Potrivit acestora, APIA este una dintre cele mai performante instituţii publice care gestionează fonduri europene, dar singura Agenţie din subordinea MADR care nu are salariile aliniate la nivel central.

FAO intenţionează să sprijine 4.600 de ferme ucrainene

”De la înfiinţare până în prezent, APIA a atras pentru fermierii români peste 2 miliarde de euro anual şi derulează în momentul de faţă peste 100 de măsuri în sprijinul acestora”, au mai transmis sindicaliştii.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Funcţionarii APIA protestează, joi, iar între orele 12.00 şi 13.00 nu vor prelua cereri. Aceştia cer uniformizarea salariilor la nivel central.   ”În data de 04 mai 2023, între orele 12.00 şi 13.00, funcţionarii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, membri ai Federaţiei Naţionale… Cititi mai multe aici: Protest în centrele APIA […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.