Putin promite să livreze cereale Africii

1
- Reclamă -

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a angajat să acorde prioritate cooperării cu statele africane, într-un discurs pe care l-a susţinut la Conferinţa Parlamentară Internaţională Rusia-Africa, luni, la Moscova.

 

Liderul de la Kremlin a anunţat că va acorda ”prioritate” relaţiilor cu ţările africane în contextul în care Moscova caută noi parteneri pentru a face faţă sancţiunilor internaţionale care i-au fost impuse din cauza Războiului rus din Ucraina.

”Ţin să subliniez că ţara noastră a acordat întotdeauna şi va continua să acorde prioritate cooperării cu statele africane”, a declarat Putin luni, la Moscova, în faţa unor reprezentanţi africani.

”Ţara noastră este hotărâtă să continue construirea unui parteneriat strategic în sensul deplin al cuvântului cu prietenii noştri africani, iar noi suntem pregătiţi să modelăm împreună agenda mondială”, a dat asigurări Putin.

Petre Daea, în ”război” cu greierii și furnicile

- Reclamă -

El a apreciat că Rusia, la fel ca Africa, ”apără valorile morale tradţionale” prin ”opoziţia faţă de ideologia neocolonială impusă din străinătate”.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Preşedintele rus Vladimir Putin s-a angajat să acorde prioritate cooperării cu statele africane, într-un discurs pe care l-a susţinut la Conferinţa Parlamentară Internaţională Rusia-Africa, luni, la Moscova.   Liderul de la Kremlin a anunţat că va acorda ”prioritate” relaţiilor cu ţările africane în contextul în… Cititi mai multe aici: Putin promite să livreze cereale Africii […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.