Qatar-ul vrea să investească în agricultura autohtonă

1
- Reclamă -

Qatarul este interesat să investească în preluarea unor proiecte mari în România, existând în acest sens un fond de investiţii care operează la nivel global, a declarat la Braşov, ambasadorul Osama Yousef Abdullah Alqaradawi, conform unui comunicat remis de Instituţia Prefectului Braşov.

 

Ambasadorul Qatarului a fost primit de prefectul Braşovului, Mihai Cătălin Văsii, care i-a făcut o prezentare a judeţului, cu accent pe componenta economică şi oportunităţile de investiţii şi, ulterior, a participat, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, la o întâlnire cu preşedintele acestui for, Silviu Costea, şi cu alţi reprezentanţi ai mediului de afaceri din judeţ, a menţionat sursa citată.

Studiu: reducerea consumului de pesticide printr-o taxa pentru folosirea acestora

„În cursul întâlnirii, E.S. dl ambasador a afirmat că doreşte să creeze o punte între investitorii din Qatar şi cei din România, principalele domenii de interes fiind energia din surse regenerabile, agricultura organică şi tehnologia informaţiei. Mediul de afaceri din Qatar – a mai spus E.S. dl ambasador – este interesat să investească în preluarea unor proiecte mari, existând în acest sens un fond de investiţii care operează la nivel global”, a arătat Prefectura.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Qatarul este interesat să investească în preluarea unor proiecte mari în România, existând în acest sens un fond de investiţii care operează la nivel global, a declarat la Braşov, ambasadorul Osama Yousef Abdullah Alqaradawi, conform unui comunicat remis de Instituţia Prefectului Braşov.   Ambasadorul Qatarului… Cititi mai multe aici: Qatar-ul vrea să investească în agricultura autohtonă […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.