ROM Fermier, aplicație în ajutorul agricultorilor

1
- Reclamă -

Orice beneficiar care îşi cunoaşte codul exploataţiei şi CNP/CUI poate extrage informaţii referitoare la exploataţia zootehnică, inclusiv despre o crotalie anume, prin intermediul aplicaţiei ROM Fermier.

 

Conform sursei citate, aplicaţia este proiectată pentru a fi utilizată pe tablete sau telefoanele mobile cu Android sau cu iOS (iPhone Apple) şi pe PC (desktop, laptop).

„Instalarea pe telefon/tabletă se face prin introducerea adresei web ” https://app.delta.ro/fermier” în browserul GOOGLE CHROME pe Android şi SAFARI pe iOS şi apoi selectarea opţiunii de „Adaugă la ecranul de pornire” (Add to Home Screen). Autorizarea accesului la propria exploataţie se face prin introducerea de către proprietar la iniţializarea aplicaţiei a trei elemente de identificare: codul exploataţiei, ultimele 4-5 cifre din CNP-ul proprietarului exploataţiei şi ultimele 4-5 cifre dintr-o crotalie a unui animal existent la momentul acela în exploataţie, în BND”, se menţionează în comunicat.

Legumicultorii vor beneficia în acest an de un ajutor de minimis

 

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Orice beneficiar care îşi cunoaşte codul exploataţiei şi CNP/CUI poate extrage informaţii referitoare la exploataţia zootehnică, inclusiv despre o crotalie anume, prin intermediul aplicaţiei ROM Fermier.   Conform sursei citate, aplicaţia este proiectată pentru a fi utilizată pe tablete sau telefoanele mobile cu Android sau… Cititi mai multe aici: ROM Fermier, aplicație în ajutorul agricultorilor […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.