România aşteaptă planul de acţiune al Ucrainei cu privire la exportul de cereale

2
- Reclamă -

România aşteaptă planul de acţiune al Ucrainei cu privire la exportul de cereale, urmând să ia decizii în consecinţă pentru protejarea agricultorilor români. ”Guvernul îşi exprimă regretul cu privire la faptul că nu a fost identificată o soluţie în plan european pentru prelungirea restricţiilor”, a transmis Executivul.

 

”Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de Acţiune cu privire la măsurile eficiente de control al exportului pentru prevenirea denaturării pieţei cerealelor din ţara noastră, măsuri pe care s-a angajat că le va prezenta până la finalul zilei de luni, 18 septembrie 2023. Totodată, îşi exprimă regretul cu privire la faptul că nu a fost identificată o soluţie în plan european pentru prelungirea restricţiilor la importul de cereale din Ucraina, măsură solicitată de statele membre afectate de aceasta decizie”, a transmis, vineri seară, Guvernul, într-un comunicat de presă.

Testarea legumelor în pieţe… o problemă

Potrivit Executivului, în funcţie de Planul de Acţiune prezentat de partea ucraineană, Guvernul României va decide măsurile potrivite pentru protejarea fermierilor români.

- Reclamă -

2 comentarii

  1. […] România aşteaptă planul de acţiune al Ucrainei cu privire la exportul de cereale, urmând să ia decizii în consecinţă pentru protejarea agricultorilor români. ”Guvernul îşi exprimă regretul cu privire la faptul că nu a fost identificată o soluţie în plan european pentru prelungirea restricţiilor”, a… Cititi mai multe aici: România aşteaptă planul de acţiune al Ucrainei cu privire la exportul de cereale […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.