Vezi cine este românul care controlează 320.000 ha terenuri cu destinație agricolă proprietate de stat

1
legea terenurilor arabile

Florin Nicolae este noul director al Agenției Domeniilor Statului, instituția publică, finanțată de la bugetul de stat, care administrează 320.000 ha terenuri cu destinație agricolă proprietate de stat.

 

Florin Nicolae, avocat și fost angajat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, este noul director general al ADS, potrivit unui Ordin al Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin-Ionuț Barbu.

Acesta îl înlocuiește pe George Sava care și-a încheiat mandatul în data de 10 iulie, după 1 an și 4 luni de activitate în frunctea instituției.

În calitate de director general, Nicolae va fi responsabil pentru administrarea celor 320.000 ha terenuri cu destinație agricolă proprietate de stat. În prezent, în portofoliul Agenției există contracte de arendare și concesiune pentru peste 250.000 ha.

Vezi și Comisia Europeană: 25% terenuri agricole în agricultură ecologică până în 2030

„În mandatul meu, vreau ca ADS să facă un pas înainte și să treacă de la simpla administrare a terenurilor statului, la aplicarea unor măsuri, care să susțină activ politicile economice ale Guvernului. Pe de altă parte, vom continua și proiectele și programele începute, dar vom căuta să optimizăm aplicarea lor. Îmi doresc ca, împreună cu specialiștii din instituție, să gestionăm şi să exploatăm cât mai profitabil această avuție a țării, reprezentată de terenurile agricole, în folosul românilor și în folosul bugetului statului!”, a declarat Florin Nicolae, Director General al Agenției Domeniilor Statului, într-un comunicat al companiei.

un comentariu

  1. […] Florin Nicolae este noul director al Agenției Domeniilor Statului, instituția publică, finanțată de la bugetul de stat, care administrează 320.000 ha terenuri cu destinație agricolă proprietate de stat.   Florin Nicolae, avocat și fost angajat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, este noul director… Cititi mai multe aici: Vezi cine este românul care controlează 320.000 ha terenuri cu destinație agricolă proprietate d… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here