Romsilva oferă gratuit 600.000 de puieţi forestieri

1
- Reclamă -

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, prin direcţiile silvice din subordine, acordă, sub formă de sponsorizare, 600.000 de puieţi forestieri voluntarilor care se implică, în campania de împăduriri din această toamnă, în acţiuni de împăduriri în afara fondului forestier naţional.

 

Regia arată că între 2017 şi 2022 a oferit, sub forma sponsorizării, 2.260.100 de puieţi forestieri voluntarilor, cu care s-au putut împăduri circa 560 de hectare terenuri aflate în afara fondului forestier naţional.

Potrivit Romsilva, ”pot beneficia de sponsorizare cu puieţi forestieri persoanele fizice sau juridice care nu au scop lucrativ, care deţin un teren sau au acordul proprietarului unui teren care urmează a fi împădurit, în baza unei solicitări adresate direcţiilor silvice din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva”.

”Menţionăm că, între 2017 şi 2022, Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva a oferit, sub forma sponsorizării, 2.260.100 de puieţi forestieri voluntarilor care s-au implicat în acţiuni de împădurire a terenurilor aflate în afara fondului forestier, cu o valoare cumulată de peste 2 milioane de lei. Personalul silvic din cadrul Romsilva a asigurat voluntarilor, la cerere, şi asistenţa tehnică necesară la aceste acţiuni de împăduriri efectuate în afara fondului forestier.”, spune Regia în comunicat.

Romsilva arată că cu aceşti puieţi forestieri s-au putut împăduri circa 560 de hectare terenuri aflate în afara fondului forestier naţional.

- Reclamă -

Noaptea Muzeelor la Sate, mii de vizitatori

”De asemenea, Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva a valorificat, în acelaşi interval de timp, către persoane fizice sau juridice, 16,4 milioane de puieţi forestieri produşi în pepinierele proprii, obţinând venituri de 21,9 milioane de lei”, se mai menţionează în comunicat.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, prin direcţiile silvice din subordine, acordă, sub formă de sponsorizare, 600.000 de puieţi forestieri voluntarilor care se implică, în campania de împăduriri din această toamnă, în acţiuni de împăduriri în afara fondului forestier naţional.   Regia arată că între… Cititi mai multe aici: Romsilva oferă gratuit 600.000 de puieţi forestieri […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.