Fructprod promovează fructele românești la Praga

1
Fructprod
Fructprod
- Reclamă -

Una dintre cele mai importante asociații de producători de fructe din România, Fructprod anunță că a ajuns la Praga în cadrul FOR GASTRO & HOTEL, târgul de echipamente pentru hoteluri și restaurante, industria alimentară și gastronomie.

 

Alături de asociația producătorilor de fructe din Grecia, Imathia, Fructprod a mers în capitala Cehiei pentru a promova fructele care cresc în livezile din Sudul României.

”Este un program în care am mers să le arătăm comercianților din Cehia prunele românești, dar sperăm să îi convingem de gustul bun și de aspectul impecabil al fructelor care cresc în livezile fermierilor din Sudul României pe care îi reprezentăm aici” au comunicat reprezentanții Fructprod.

Fructprod - Cehia
Fructprod – Cehia

Vezi și Fructe ”Made in Romania” de la Domeniile Ostrov: Fructe pur românești în magazinele partenere și piețele din țară

Participarea Fructprod la târgul FOR GASTRO & HOTEL s-a făcut sub egida proiectului european Get a Fruit (getafruit.eu) care urmărește promovarea fructelor de calitate din România și Grecia.

- Reclamă -

În 2023, târgul FOR GASTRO & HOTEL va pune în legătură profesioniștii din industria ospitalității și iubitorii de gastronomie. La centrul expozițional PVA EXPO PRAGUE, 128 de expozanți din cinci țări se vor prezenta pe o suprafață de 4.300 de metri pătrați.

Vezi mai multe despre Fructprod aici!

 

- Reclamă -

un comentariu

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.