Se deschide a XX-a ediție a Indagra

0
- Reclamă -

Cel mai mare și important eveniment agricol din România, târgul Indagra, organizat de către Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, împlinește, în 2015, XX de ediții și se va desfășura în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, atât în interior, cât și pe platformele exterioare.
Evenimentul reprezintă cea mai complexă manifestare de acest gen din România, având ca scop promovarea agriculturii din țara noastră, potențialului zootehnic autohton, produselor tradiționale bio și a soiurilor de vinuri românești recunoscute internațional.
În aceeași perioadă cu INDAGRA 2015, în cadrul Centrului Expozițonal Romexpo se vor desfașura alte 3 evenimente cu tematici complementare: IDAGRA FOOD & CARNNEXPO – Târg internațional pentru industria alimentară, ALL PACK – Expoziție internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice, EXPO DRINK & WINE – Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Ediția precedentă INDAGRA a stabilit noi recorduri: 500 de companii expozante din 23 de țări, o suprafață expozițională de 32.000 metri pătrați, 60.192 vizitatori, pavilionul național al Franței, participări de grup din Italia, Olanda, Grecia și Turcia. Gradul de internaționalizare a fost de 35%.

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.