STIHL a lansat un utilaj de curățat destinat agricultorilor

0
- Reclamă -

STIHL lansează pe piața din România un utilaj de curățat cu presiune destinat inclusiv agricultorilor. Este vorba despre RE 282 Plus, care completează gama de 6 astfel de echipamente de curățat profesionale. RE 282 Plus a fost conceput pentru a spăla utilajele agricole, dar și spațiile cu murdărie persistentă din interiorul fermelor.

RE 282 Plus funcționează cu un presiune variabilă de până la 160 bar și un debit de maximum 780 l/h. Echipamentul are în dotare un filtru de apă, care asigură o protecție suplimentară a pompei, dar și cu rezervor pentru detergent. Spălătorul funcționează cu un cablu de alimentare de 5 m, la care se adaugă furtunul de înaltă presiune, cu armătură de oțel de 15 m. Foarte important de știut este faptul că RE 282 Plus are nevoie de alimentare cu curent trifazic.

RE 282 Plus revoluţionează curăţenia

În categoria spălătoare cu înaltă presiune, STIHL a dezvoltat nu mai puțin de 13 astfel de utilaje, din care 6 sunt destinate folosirii intensive, la nivel profesional. Restul de echipamente se adresează mai ales celor care fac des curățenie în jurul casei și pe alei, dar și celor care nu vor să-și piardă timpul la spălătoriile de mașini.

Cel mai puternic utilaj de acest tip care există acum pe piață de la STIHL este RB 402 Plus, care dezvoltă, cu ajutorul unui motor termic, o presiune echivalentă cu aceea a unui gheizer care pulverizează apa la peste 100 m înălțime. Este vorba despre o presiune maximă de lucru de 230 bar, cantitatea de apă pe care o poate disloca fiind de 1150 l/h. Echipamentul este destinat tot celor care au activități agricole, dar și sectorului de construcții sau firmelor care dețin parcuri auto.

Mai află noutăţi şi despre alte produse STIHL

- Reclamă -

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.