Subvenția la motorină, a fost creat cadrul legal pentru plată

1
- Reclamă -

Cadrul legal în vederea efectuării plăţilor la subvenţia pentru acciza la motorina utilizată în agricultură, pe trimestrul doi al anului 2022, a fost creat, a informat Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

 

„După cum v-am asigurat de fiecare dată, facem tot ce este posibil pentru ca sumele cuvenite să ajungă în cel mai scurt timp la fermierii noştri. Astfel, am elaborat ordinul de ministru pentru acordarea subvenţiilor la acciza de motorină, care a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 867, din data de 2 septembrie 2022, la 24 de ore de la data publicării HG nr. 1.074 în Monitorul Oficial nr. 859, din 1 septembrie 2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură”, a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Ministrul Daea a mers să vadă sistemele de irigaţii din localităţile de pe malul Prutului

Săptămâna viitoare, funcţionarii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură vor demara operaţiunile necesare în vederea alocării sumelor pentru plata accizei la motorina utilizată în agricultură, pe trimestrul doi al anului 2022.

- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Cadrul legal în vederea efectuării plăţilor la subvenţia pentru acciza la motorina utilizată în agricultură, pe trimestrul doi al anului 2022, a fost creat, a informat Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).   „După cum v-am asigurat de fiecare dată, facem tot ce este posibil… Cititi mai multe aici: Subvenția la motorină, a fost creat cadrul legal pentru plată […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.