Subvenții de circa 500 lei/cap la bovine și 5 euro/cap la ovine

1

Într-o declarație făcută pentru Radio Reșița, Dumitru Stepănescu – directorul agenţiei APIA Caraş-Severin, spune că urmează să fie demarate plățile pentru crescătorii de animale. Astfel, conform șefului din cadrul agenției de plăți, cuantumul ce va fi achitat pentru ajutoarele naţionale tranzitorii din zootehnie va fi de circa ”500 de lei, iar la ovine şi caprine de aproximativ 5 euro pe cap de animal”.

Acestea sunt primele cuantumuri înaintate în spațiul public de către un oficial la APIA după ce Ministerul Agriculturii a publicat proiectul cu bugetele propuse pentru Ajutoarele Naționale Tranzitorii aferente campaniei APIA 2018 pentru sectorul vegetal și zootehnie.

Sursa: www.agrointel.ro

un comentariu

  1. […] Într-o declarație făcută pentru Radio Reșița, Dumitru Stepănescu – directorul agenţiei APIA Caraş-Severin, spune că urmează să fie demarate plățile pentru crescătorii de animale. Astfel, conform șefului din cadrul agenției de plăți, cuantumul ce va fi achitat pentru ajutoarele naţionale tranzitorii din zootehnie va fi… Cititi mai multe aici: Subvenții de circa 500 lei/cap la bovine și 5 euro/cap la ovine […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here