Târgul Naţional AgriCultura 2018 se desfășoară la Brăila

0

Târgul Naţional AgriCultura 2018 se desfăşoară la Brăila începând de joi, evenimentul ce este adresat agricultorilor dar şi distribuitorilor de maşini şi utilaje agricole urmărind, potrivit organizatorilor, să sprijine mediul de afaceri.

Manifestarea este organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Brăila, în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Primăria Brăila şi vor fi prezentate cele mai noi tendinţe din agricultură, fiind un eveniment adresat producătorilor, distribuitorilor şi importatorilor de maşini şi utilaje agricole, instrumente şi substanţe pentru fertilizarea şi protecţia plantelor, energii regenerabile, legumicultorilor, pomicultorilor, viticultorilor, floricultorilor sau producătorilor de vinuri.

Vor fi organizate evenimente informative specifice domeniului agricol, seminarii, întâlniri cu producătorii agricoli, devenind, astfel, manifestarea de referinţă din regiune pentru mediul de afaceri specific şi general din România.

Evenimentul, aflat la a XXII-a ediţie, se desfăşoară până duminică, 30 septembrie, în parcarea unui Mall din Brăila, unde spaţiul expoziţional se întinde pe aproximativ 7.000 de metri pătraţi.

Citește și: Moțiunea a căzut, Daea a scăpat, pesta porcină nu a fost eradicată

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here