Termen scadent pentru încărcarea în sistemul informatic Granturi IMM

1
apia
- Reclamă -

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), reaminteşte beneficiarilor Măsurii 1 – Microgranturi în domeniul agroalimentar, că se apropie termenul scadent pentru încărcarea în sistemul informatic Granturi IMM, secţiunea IMM RECOVER, a rapoartelor de progres însoţite de documentele justificative.

 

Termenul de depunere a rapoartelor de progres este de 90 de zile calendaristice, termen ce curge de la data încasării sumelor cuvenite în contul bancar al fiecărui beneficiar, se arată într-un comunicat .

Nedepunerea rapoartelor de progres în termen sau după expirarea celor 90 de zile, utilizarea incorectă totală sau parţială a ajutorului financiar acordat sau depunerea raportului de progres cu informaţii/documente lipsă, va conduce implicit la recuperarea ajutorului financiar acordat sub formă de microgrant cu dobânzile datorate de la data plăţii până la data recuperării/rambursării sumei.

Toate documentele justificative care au stat la baza efectuării cheltuielilor şi care urmează a fi încărcate în IMM Recover de către aplicanţii eligibili ai Măsurii M1, vor purta sintagma „decontat din microgrant”, asumată prin semnătura beneficiarului (facturi/ordine de plată/extras de cont/etc.).

APIA: ajutor de 150.000 euro pentru fermieri

Cheltuielile efectuate din microgranturi trebuie să fie în legătură cu activităţile/subactivităţile codului CAEN pentru care s-a solicitat finanţare.

- Reclamă -
- Reclamă -

un comentariu

  1. […] Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), reaminteşte beneficiarilor Măsurii 1 – Microgranturi în domeniul agroalimentar, că se apropie termenul scadent pentru încărcarea în sistemul informatic Granturi IMM, secţiunea IMM RECOVER, a rapoartelor de progres însoţite de documentele… Cititi mai multe aici: Termen scadent pentru încărcarea în sistemul informatic Granturi IMM […]

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.