Transfer de bani instant în contul muncitorilor din domeniul agricol, direct prin telefon, cu ajutorul Volt

2
- Reclamă -

Dincolo de modificările evidente pe care le generează pandemia în viața fiecăruia, această perioadă ne determină să devenim mai conștienți și mai precauți în ceea ce privește utilizarea banilor, care, de cele mai mult ori, prezintă un risc ridicat de contaminare, direct prin atingerea bancnotelor.

 

Efectele și riscurile pandemiei vin la pachet, de cele mai mult ori, cu pierderi materiale semnificative și în sectorul agricol. Pe lângă seceta cumplită, fermierii suferă în această perioadă și din cauza măsurilor restrictive, fiind incapabili să își lucreze culturile de unii singuri.  Din cauza măsurilor de distanțare fizică și a celor de izolare la domiciliu, lucrătorii agricoli se găsesc din ce în ce mai greu, iar plata este dificilă.

 

Transferul de bani instant în contul muncitorilor din domeniul agricol, prin Volt

În acest sens, micii agricultori, sau, chiar și persoanele fizice care desfășoară activități agricole fără să aibă neapărat un scop comercial, ci doar de subzistență, trebuie să devină conștienți de modalitățile prin care pot angaja oamenii care să îi ajute la muncă, în perioada în care ei se deplasează mai greu la câmp în fiecare zi. Pentru a-și putea desfășura activitatea respectând normele de distanțare fizică și chiar evitând complet contactul cu muncitorii angajați pentru îngrijirea culturilor, plata acestora poate fi realizată prin utilizarea aplicației gratuite Volt, o soluție care oferă micilor agricultori posibilitea de a transfera bani instant prin telefon, fără a fi nevoie să se întâlnească cu muncitorii angajați pentru îngrijirea culturilor, evitând astfel și contactul cu bancnotele.

- Reclamă -

 

Prin Volt transferul de bani se face instant dintr-un cont în altul, indiferent de oră și zi, chiar și week-end

Volt este o aplicație fintech pentru transfer de bani instant dintr-un cont în altul online, chiar și între bănci diferite. Acesta oferă posibilitatea de a trimite sau primi bani doar cu numărul de telefon, oriunde în România, fără să-ți creezi un alt cont bancar. Transferurile prin Volt sunt posibile atât cu cardurile Mastercard, cât și cu cele Visa, acestea realizându-se de pe un card pe alt card, instant, prin Volt. De asemenea, Volt oferă posibilitatea transferurilor bancare în orice perioadă a zilei, indiferent de oră, sarbători legale sau intervale orare de procesare a plăților operate de către bănci.

- Reclamă -

2 comentarii

Lasă un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.