Tulcea, braconaj: 8.000 de metri de plasă de pescuit mono-filament

3
plasă de pescuit mono-filament

Aproximativ 8.000 de metri de plasă de pescuit mono-filament au fost depistaţi de anchetatorii tulceni în urma unei percheziţii domiciliare efectuate pe oraşului Babadag, în cauză fiind în derulare cercetări pentru braconaj piscicol.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu poliţişti din cadrul IPJ Tulcea, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza oraşului Babadag, ocazie cu care au descoperit şi ridicat 405 metri plasă de pescuit din fir textil şi 7.710 metri de plasă de pescuit de tip mono-filament”, informează, marţi, Garda de Coastă.

Vezi și Delta Dunării: nicio persoană care să poată fi acuzată de braconaj piscicol

Plasele, în valoare totală de aproximativ 10.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la regimul braconajului piscicol.

3 comentarii

  1. […] Aproximativ 8.000 de metri de plasă de pescuit mono-filament au fost depistaţi de anchetatorii tulceni în urma unei percheziţii domiciliare efectuate pe oraşului Babadag, în cauză fiind în derulare cercetări pentru braconaj piscicol. „Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu poliţişti din… Cititi mai multe aici: Tulcea, braconaj: 8.000 de metri de plasă de pescuit mono-filament […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here